Zorgverzekering korting | Korting op zorgverzekering, collectieve korting Hoogste korting op uw zorgverzekering

Nov/10

4

de Friesland Zorgverzekeraar ontvangt ZorgKiezer.nl award 2010

Zorgverzekeraar De Friesland is volgens klanten de beste  zorgverzekeraar van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van de  onafhankelijke vergelijkingssite ZorgKiezer.nl. Kleine en regionale  zorgverzekeraars scoren beter dan grote verzekeraars als Zilveren Kruis  Achmea en VGZ. Opvallende nieuwkomer is CZ Direct, de  internetverzekering van CZ. Dit past in de trend dat mensen hun  verzekeringen via internet willen regelen. 

De volledige resultaten van het onderzoek zijn te bekijken op de website.

Klanten zijn het  meest tevreden over de afhandeling van declaraties (7,6) en  bereikbaarheid van de klantenservice (7,4). Over de hoogte van de premie  en de dekking van de zorgverzekering is men (6,7) het minst tevreden.  Overigens krijgt geen enkele verzekeraar een onvoldoende, het gemiddeld  ligt op een zeven.

 Directeur  Peter Ruys van ZorgKiezer.nl reikt award ZorgKiezer.nl voor Beste  Zorgverzekeraar 2010 uit aan Diana Monissen van de Friesland  Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar, vanaf volgend  jaar onderdeel van Achmea, is met een gemiddelde score van 8,3 de beste  zorgverzekeraar van Nederland. Verzekerden geven ook hoge cijfers aan  PNO Ziektekosten (8,2) en CZdirect (7,9). Acht van de tien beste  zorgverzekeraars zijn kleine en regionale zorgverzekeraars.

Peter  Ruys van ZorgKiezer.nl: ,,De Friesland Zorgverzekeraar is gekozen tot  de beste zorgverzekeraar van Nederland en krijgt de ZorgKiezer Award  2010. Klanten zijn zeer tevreden over het afhandelen van declaraties en  de klantenservice.’’

Diana Monissen, voorzitter Raad van Bestuur  van De Friesland Zorgverzekeraar: ,,Wij zijn heel trots op deze  uitverkiezing. Het is voor De Friesland toch de erkenning van de grote  inzet die we iedere dag met elkaar plegen om goede kwaliteit van zorg te  leveren

met een hoge service. Klantvriendelijk, dicht bij de mensen en  snel. Wij nemen daarbij onze klanten heel serieus, gaan het gesprek aan  en luisteren naar wat zij belangrijk vinden.’’

Over het algemeen  zijn klanten minder tevreden over de door zorgverzekeraars geboden  verhouding tussen prijs en kwaliteit door de fors gestegen zorgpremie.  Ook leveren de automatische incasso van het eigen risico en het  bijbetalen voor geneesmiddelen veel klachten op.

ZorgKiezer.nl  heeft in de periode van 1 november 2009 tot 14 oktober 2010 ruim 33  duizend bezoekers gevraagd om hun zorgverzekeraar te beoordelen op  bereikbaarheid en deskundigheid van de klantenservice, afhandeling van  declaraties,  prijs/kwaliteit verhouding, afspraken nakomen en  dekking/inhoud van pakket.

Uiterlijk 15 november moeten alle  Nederlanders de nieuwe polis met de premies voor 2011 van hun  zorgverzekeraar hebben ontvangen. Tot 1 januari 2011 heeft iedereen de tijd om de oude verzekering op te zeggen. Aanmelden bij een nieuwe  verzekeraar kan vervolgens tot 1 februari 2011.

Geen tags

Nog geen reacties.

Plaats een reactie

<<

>>

© 2010 DGN Publishers