Zorgverzekering korting | Korting op zorgverzekering, collectieve korting Hoogste korting op uw zorgverzekering

Nov/13

13

Korting op uw zorgverzekering in 2014!

Bijna alle zorgpremies voor 2014 zijn bekend gemaakt. Iedere zorgverzekeraar heeft de zijn zorgpremie flink verlaagd. De basispakketten zullen daardoor een stuk goedkoper zijn in 2014. Dit is natuurlijk goed nieuws. Helaas wordt er door de meeste verzekeraars ook flink geschrapt in hun aanvullende verzekeringen. Dat is voor sommige mensen voordelig, aangezien dit wordt doorberekend in de prijs van een basisverzekering. Maar voor sommigen is dit erg vervelend.

Besparen op je zorgverzekering in 2014?

Wil je besparen in 2014? Ga dan eerst alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Je kan ze eenvoudig met elkaar vergelijken met een zorgvergelijker. Bedenk welke zorg je vergoed wil hebben voor het komende jaar en vul dit in. Zo kan er een selectie gemaakt worden van zorgverzekeringen die aansluiten bij jouw wensen. Vergelijk ze vervolgens op prijs, vergoeding en service. Wanneer je vergelijkt, krijg je een duidelijk inzicht in de verschillende kosten. Alle zorgverzekeraars hebben andere prijzen voor hun aanvullende verzekeringen. Kies eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering.

Extra kortingen via Zorgkiezer.nl

Op ZorgKiezer kun je extra korting ontvangen op je zorgpremie. ZorgKiezer heeft namelijk een eigen collectieve korting. Bekijk hier alle kortingen van ZorgKiezer.

 

Geen tags

Nog geen reacties.

Plaats een reactie

>>

┬ę 2010 DGN Publishers